Svampefarseret lammerulle
Ingredienser:
1 kg Udbenet lammebryst
Salt og peber
FYLD:
1 Løg
1 ds Kantareller, ca. 200g
Smør eller margarine
1 bundt Hakket persille
2 dl Bouillon eller vand
Evt. Maizena til jævning
Fremgangsmåde:
Kødet gnides med salt og peber. Løget hakkes. Lagen sies
fra svampene og gemmes. Svampene skæres i små stykker. Løg
og svampe svitses i lidt fedtstof til løgene er klare, og det
afkøles. Løg, svampe og persille fordeles over kødet,
der rulles sammen og snøres. Lammerullen brunes godt på
alle sider i en gryde. Der spædes med bouillon og svampelage,
og stegen braisere under låg og ved svag varme i ca. 1.1/4 time,
til kødet er mørt. Dryppes af og til med skyen. Kødet
tages op, og skyen koges evt. ind, inden den jævnes med lidt maizena
udrørt i lidt koldt vand.
Tilberedningstid : Ca. 2 timer.