Græsk lammegryde
Ingredienser:
500 g Benfri lammekød fra Bov eller Hals
Smør eller margarine
2 spskf Fintklippet dild
1 tskf Salt
Saft af 1 citron
|
5 Løg
1/4 tskf Peber
3 dl Vand eller bouillon
1 spskf Maizena
1/2 Salathoved
|
Fremgangsmåde:
Skær kødet i tern. Pil løgene og skær den
i små tern. Brun fedtstoffet i en gryde, kom kød og løg
i og lad det blive pænt brunt overalt. Det må evt. gøres
over et par gange, da kødet brunes bedst hvis portionen ikke
er for stor. Dæmp varmen og lad kødet småstege i
ca. 15 min. Drys med krydderier, hæld lidt bouillon ved og lad
kødet stege til det er mørt. Rør maizena ud med
bouillon, bland citronsaft i jævn skyen hermed. Lad saucen få
et opkog og smag til med salt og citronsaft. Skær den skyllede
salat i strimler og bland den i gryden kort før serveringen.
Spises med kogte ris.
Tilberedningstid : Ca. 1½ time.