Græske kødboller med yoghurtsalat
Ingredienser:
Kødboller:
3/4 kg Hakket lammekød
2 dl Hakket persille
1/2 tskf Peber
1 tskf Stødt koriander
|
2 Finthakkede løg
1 tskf Salt
1/2 spskf Knust spidskommen
Olie til stegning
|
Yougurtsalat:
1/2
l Yoghurt naturel
1 spskf Olivenolie
2 Fed knust hvidløg
|
1 Agurk
1 spskf Citronsaft
Salt og peber
|
Fremgangsmåde:
1. Yoghurtsalaten tilberedes først. Hæld yoghurten i et
kaffefilter og lad den dryppe fri for valle, det tager ca. to timer.
2. Kom yoghurten over i en skål og rør den med olie, citronsaft,
knust hvidløg, salt og peber.
3. Riv agurken groft og tryk den fri for væde inden den blandes
med yoghurten.
4. Alle ingredienserne til kødbollerne æltes sammen i en
skål og formes til runde boller på størrelse med
en valnød.
5. Kødbollerne steges på en pande i olie.
6. Serveres med yoghurtsalaten og brød.