Til forsiden

Ingredienser:
800 g Lammebov
Smør eller margarine
Salt & Peber
1/2 tskf Muskat
1 Løg 2 Nelliker
3 dl Bouillon
250 g Gulerødder
8 Mellemstore kartofler
8 Skalotteløg
1/2 bundt Persille

Fremgangsmåde:
Kødet skæres i skiver og brunes på panden. Skiverne lægges i en gryde og drysses med salt, peber & muskat. Det udskivede løg, nellike & bouillon tilsættes og retten koges ca. 30 min. De rensede gulerødder skæres i skiver og kartoflerne skrælles og skæres i ret store stykker og tilsættes. Skalotteløgene gives et opkog, pilles og tilsættes. Retten koges yderligere ca. 30 min. og smages til. Serveres rygende varm med et drys persille.
Tips: Man kan stikke nellikerne i et lille pillet løg, så er de nemmere at fiske op af retten inden den serveres.
Tilberedningstid : Ca. 1 1/4 time.