Ingredienser:
800 g Lammebov
Smør eller margarine
Salt & Peber
1/2 tskf Muskat
1 Løg 2 Nelliker
3 dl Bouillon
250 g Gulerødder
8 Mellemstore kartofler
8 Skalotteløg
1/2 bundt Persille
Fremgangsmåde:
Kødet skæres i skiver og brunes på panden. Skiverne
lægges i en gryde og drysses med salt, peber & muskat. Det
udskivede løg, nellike & bouillon tilsættes og retten
koges ca. 30 min. De rensede gulerødder skæres i skiver
og kartoflerne skrælles og skæres i ret store stykker og
tilsættes. Skalotteløgene gives et opkog, pilles og tilsættes.
Retten koges yderligere ca. 30 min. og smages til. Serveres rygende
varm med et drys persille.
Tips: Man kan stikke nellikerne i et lille pillet løg, så
er de nemmere at fiske op af retten inden den serveres.
Tilberedningstid : Ca. 1 1/4 time.