Marineret
lammegryde
Ingredienser:
500 g Benfri lammekød
200 g Små løg
Smør til stegning
1 dl Bouillon
1 spskf Maizena
Salt & Peber
MARINADE:
2 dl Rødvin
1 spskf Salatolie
1 tskf Salt
1/4 tskf Peber
1/4 tskf Rosmarin
1/2 tskf Salvie
1/4 tskf Timian
1 Fed hvidløg
1 Løg
Fremgangsmåde:
Skær kødet i tern. Pil løgene. Bland alle ingredienserne
til marinaden. Læg løg og kød i marinaden og lad
det stå i 3-4 timer. Hæld marinaden fra og lad kød
og løg dryppe godt af. Brun kød og løg i lidt smør
i stegegryden. Hæld lidt marinade og bouillon ved og lad kødet
småstege i ca. 20 min., eller til alt er mørt. Rør
maizena ud med lidt vand og jævn saucen hermed. Lad saucen koge
igennem og smag til med salt og peber. Server med kogte kartofler og
grøn salat.
Tilberedningstid : Ca. 40 min. + 3-4 timer til marinering.