Braiseret lammehals
Ingredienser:
1 Lammehals, Ca. 1 Kg.
Salt & Peber
6 Enebær
Meljævning
|
Margarine til stegning
1/2 tskf Rosmarin
4 dl Rødvin
|
Fremgangsmåde:
Brun kødet i margarine i en gryde. Vend og drej stykkerne, så
de bliver ens brune på alle sider. Drys med salt, peber, rosmarin
og knust enebær. Hæld rødvinen ved og lad retten
småsnurre under låg og ved ikke for stærk varme, til
kødet er mørt, ca. 45 min. Tag kødet op, og hold
det varmt. Lad skyen koge ind eller tilsæt mere bouillon eller
rødvin, alt efter hvor meget sauce der ønskes. Tilsæt
meljævning, kog saucen igennem og smag til med salt og peber.
Serveres med pillekartofler og en grøn salat.
Tilberedningstid : Ca. 1 time.