Lammekoteletter med champignoner

Ingredienser:

8 Lammekoteletter
2 Fed hvidløg
500 g Champignoner
Smør til stegning
2 dl Fløde
2 spskf Fintklippet persille
Salt
Hvid peber

Fremgangsmåde:
Skær koteletterne fri for sener og bank dem let med hænderne. Skær hvidløget over og gnid koteletterne hermed, ønskes en kraftig hvidløgssmag kan man spække koteletterne med små stykker af hvidløget. Brun smørret på panden og steg koteletterne lækkert brune ca. 3 min på hver side. Drys med salt og peber og hold dem varme. Svits de rensede champignoner i smør på panden, hæld fløde ved når væden er noget fordampet og lad den koge noget ind. Drys med salt og fintklippet persille og anret champignonerne sammen med koteletterne, eller i en skål for sig selv. Hertil kan serveres ovnbagte kartofler og evt. en grøn salat.
Tips : Lammekødets fine smag og saftighed bevares bedst, når kødet ikke steges for kraftigt. Vær derfor opmærksom ved tilberedningen af lammekoteletterne at tage dem af panden når de er rosa indvendigt, og ikke helt gennemstegt.
Tilberedningstid : Ca. 45 min.