Lammekrebinetter med aubergine
Ingredienser:
1 Mellemstor aubergine
(500g) Salt til udvanding
1 Æg
9/16 dl Franskbrødskrummer
1 tskf Salt
1/2 tskf Stødt oregano
1 dl Hakkede oliven
1 Fed knust hvidløg
50 g Reven parmesanost
600 g Hakket lammekød
1/2 dl Spiseolie
6 Tomatskiver
3 dl Reven ost, f.eks. Danbo Eller Emmentaler
Fremgangsmåde:
Skyl auberginen godt og skær den i 6 ensartede skiver. Læg
dem på et stykke køkkenrulle og drys dem med salt. Lad
dem trække i ca. 20 min og tør den udtrukne væde
af med køkkenrulle. Pisk ægget sammen i en skål.
Tilsæt franskbrødskrummer, salt, peber, oregano, oliven,
hvidløg og parmesanost. Ælt blandingen med det hakkede
kød og form den til krebinetter, der i størrelse passer
til aubergineskiverne. Brun aubergineskiverne let i olie på panden.
Læg dem i et smurt, ovnfast fad. Steg derefter krebinetterne 3-4
min. på hver side. Læg en krebinet på hver aubergineskive.
Drys med reven ost. Krebinetterne sættes i ovnen ved 225°
i ca. 25 min., eller til osten er gylden.
Tilberedningstid : Ca. 45 min., heraf Ca. 25 min. i ovnen. Ovntemperatur
: 225°