Krydret lammegryde

Ingredienser:
1 kg Lammekød, bov eller bryst
1 1/2 tskf Salt
1/4 tskf Peber
1/2 tskf Basilikum
1/2 tskf Rosmarin
1 Fed hvidløg
2 spskf Tomatpuré
3 dl Bouillon
1 Lille blomkålshoved
300 g Frosne bønner
4 Tomater
1 spskf Citronsaft
Lidt reven citronskal

Fremgangsmåde:
Skær kødet i tern. på 3X3 cm. og brun det i en gryde, helst uden tilsætning af fedtstof. Tilsæt krydderierne og spæd med bouillonen. Lad stegningen fortsætte ved svag varme ca. 30 min. Rens blomkålen og del den i mindre buketter. Skold og flå tomaterne. Læg blomkål, tomater og bønner i gryden og lad retten koge yderligere 15 min. til alt er mørt. Tilsæt citronskal og saft og smag til med krydderier. Server med kogte kartofler eller løse ris.
Tilberedningstid : Ca. 1 time & 15 min.