Karry med lam
Ingredienser:
1 Lille lammebov
1 Løg
2 Fed hvidløg
Smør eller Margarine
3 tskf Karry
1 Revet æble
3 dl Bouillon
1/2 Bæger creme fraiche
Salt & Peber
Fremgangsmåde:
Kødet skæres fra benene og derefter i tern. Løget
hakkes og svitses i fedtstoffet, til de er klare. Karryen tilsættes
og svitses et par minutter med løgene, inden det revne æble
kommes i. Kødet brunes på panden og lægges i gryden.
Der spædes med bouillon, til kødet er knapt dækket.
Der krydres med salt og peber, og creme fraiche tilsættes. Lad
retten snurre under låg ved svag varme, til kødet er mørt,
ca. 45 min. Karryretten serveres med løse ris. Hvis nogle ønsker
retten ekstra stærk, kan man serveres mango chutney til.
Tips: Man kan koge bouillon på lammeben, afpuds samt lidt grønsager.
Tilberedningstid : Ca. 1 time.